E-IUBIRE.RO
SFATURI, EDUCATIE, POEZII
ajutati-ma

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului E-IUBIRE.RO -> Probleme in dragoste
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
andreeei
Nou venit
Nou venit

Data înscrierii: 15/Feb/2010

MesajTrimis: Lun Feb 15, 2010 7:15 pm    Titlul subiectului: ajutati-ma Răspunde cu citat (quote)

Salutare! Am cautat zilele astea un forum si azi l-am gasit! Ma numesc Andrei, am 19 si am o mare problema. De doua luni jumate sunt impreuna cu o fata de 17 ani. Am ajuns sa ma indragostesc de ea, si ea de mine. Totul a fost frumos pana ieri. Am sarbatorit valentine`s day la mine acasa. Am baut un pahar de vin, am povestit a fost ok, pana sa facem dragoste. M-am terminat extrem de repede. Nu a fost prima oara. Pana acum, am avut 4 zile in care am facut sex. Prima noapte care am petrecuto impreuna a fost ok. Iam explicat ca nu prea am experienta in asta, ma inteles, si se astepta ca prima partida de sex sa nu fie prea lunga. Dar totusi a durat vreo 5 minute. Ma rog...Dupa vreo o ora am continuat si au fost partide de maxim 10 minute, dupa care ma terminam. Din nou...ma inteles. Asta a fost prima noapte petrecuta impreuna. In alta zi am fost la ea acasa, am facut dragoste, dar a durat pana la penetrare, cand dupa 5 6 penetrari m-am terminat. Dupa vreo 30 de minute am inceput din nou, si a durat 20 de minute, dupa care chiar si ea mi-a multumit si mi-a marturisit ca a fost super ok. In alta zi, tot la ea acasa, am facut dragoste, iar prima si ultima partida in acea zi a fost cam de 15 20 de minute, la care din nou mi-a zis ca a fost super ok si a fost mai bine decat pana atunci. Dar...ieri seara, dupa 5 6 penetrari, m-am terminat. M-am simtit penibil de rau, iar ea mi-a reprosat cum ca nu m-as fi straduit mai mult, desi m-am straduit, dar nu am reusit destul de bine. Inainte de asta iam explicat ca am momentele mele cand pot fi mai bun la pat, si am momente cand nu, dar ea a uitat treaba asta. Cu totu ca ma iubeste si stiu si eu asta, aseara mi-a spus ca ea nu mai poate, si treaba asta incepe sa devina o problema. A sunat asa...ca si cum mi-ar fi zis "daca se mai intampla ne despartim, sau ma duc la altu". O iubesc, si chiar nu stiu ce sa fac in momentul de fata. Incep sa ma simt penibil de rau pentru faptul ca nu-mi pot satisface iubita. De ieri seara...e extrem de rece cu mine. am incercat de fiecare data sa ma concentrez, dar orice-as fi facut degeaba. ce sa fac ? Sad Din cauza stresului nu e, pentru ca sunt stresat (am citit undeva pe net ca si asta poate fi), iar la medicamente sau spray-uri nu vreau sa ajung. Sad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului E-IUBIRE.RO -> Probleme in dragoste Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum