|
E-IUBIRE.RO SFATURI, EDUCATIE, POEZII
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Reuseste iubirea la distanta sa invinga raul? |
| DA |
|
0% |
[ 0 ] |
| NU |
|
0% |
[ 0 ] |
| Depinde de noi? |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Voturi totale : 0 |
|
| Autor |
Mesaj |
Giovanni Nou venit

Data înscrierii: 29/Sep/2009 Mesaje: 1 Locație: Din pacate ITALIA
|
Trimis: Lun Oct 19, 2009 10:35 pm Titlul subiectului: O iubire imposibila!!!!! |
|
|
Buna la toti cei ce citesc aceste randuri....buna tie cel\cea ce aduna cuvant cu cuvant din acest text pt a reusi sa citeasca ceea ce simt.Am o poveste..toti avem...dar cate odata simtim k nu mai ne vedem deasupra situatie de bine si k ne scufundam adanc spre nestiut.E vorba despre o fata...despre iubire,,,dispre ceea ce ma face sa lacrimez si in momentu acesta cand scriu aceste randuri.Eram mic cand am plecat de la tara unde locuiam cu buniici...am lasat akolo o multime de prieteni.unde vreau sa ajung este k am tinut legatura doar cu doi trei dintre ei.acum doi ani am luat legatura cu un pr ;florin;...vorbeam des...el locuia cu sora lui in casa...pe atunci ma simteam un pusti si aveam o parere groaznica despre mine{a la mine nu se uita nici o fata...aa eu sunt urat...aa io no sa ma descurc....prostii din astea}..deseori ne vedeam la web iar mereu vedeam o pers necunoscuta...un chip de inger...era prietena lui....eu nam stiut pana in aprilie anu asta....obisnuiam sa jucam pool pe mess.....dupa un timp am facut cunostinta si cu ea....o cheama Alina....el mai pleca la baie la bucatarie si prelua ea jocul...ne intelegeam k doi amici nimic mai mult....el era gelos si se certau pe tema asta...dar eu eram nestiutor...nci makr nu imi venea in gand sa io suflu...dupa cum am spus nu credeam k o sa am vreodaa vreo fata....a trecut timpul si nu am mai vb cu ei asa mult....sau despartit ,,,el ia dat o palma iar ea nu a acceptat...a suferit mult...acum un an de craciun am sunato era ziua ei,,,,,,ea logic nu mai era cu el...am tinut legatura....la fel jucam pool...si nimic mai mult....am inceput sa continuam mai mult....pana cand a ajus sa stie totul despre mine si eu despre ea....o alintam bebita....si intro zi mia scapat si iam trimis un mesaj care se terminat....mie dor de vocea ta bita...de aici a inceput totul...ea simtea multe pt mine...si mie dar miera teama sa io arat...sa no dezamagesc...poate ma vedea ca un prieten.,......apoi am tot continuat...neam certat intro seara si a zis k nu mai avem ce vorbi...am plans vroiam sami iau viata....nu exagerez pt mine era totul{zic era k nu stiti ce e acum}....am tot vrobit....ne alintam...dadeam de inteles unul altuia k ne indragostim reciproc....era o problema si a fost intotdeauna....eu locuiam in targoviste iar ea in focsani.....intro zi{ea fiind mai nebuna de fel}...de obicei vorbeam nonstop la telefon...de dim la 7 k eu o trezeam sai aud voceea pana seara knd stateam cu ea la tel sa adoarma...ii ziceam rugaciunea si adormeam linistit....cum spuneam intro dimineata nu mia raspuns.....mam mirat...mia trimis mesaj k e la biblioteca si k invata pt bac?@#?#QW?La ora 7? ????ma rog...am incredere in ea mai mult ca in mine.....am crezuto si a zis k ma suna knd iese la 10...eu eram la scoala.....pe la 10 ma sunat...{[{!!cf onutu?bine bita la sc u?si ios bine as vrea sa ies prin park dar nam cu cine..!!=---poi bita dute si u cu o prietena!!---poi onutu,,,,as merge cu tine dak ai veni sa ma iei de la gara!!!!@#$^}....ai ramas surprins\a ?da... a luat trenu si a venit la mine....noi ne iubeam ink de mult dar nam vb desprea asta....ea vroia mai mult....cum spuneam eram la sc knd am auzit am luat ghiodanul si am iesit pe usa zicandui din fuga lu dirigu{puteti sa ma si exmatriculati pt faptu k plec}...am plecat am facut juma de ora pana la gara....am vazuto...era ea frumoasa cum o stiam din poze....am sunato si iam facut din mana sa ma vada....a reactionad fugind si ascunzandu-se...miam luat inima in dinti si am fugit dupa ea....fara sa vrem am dat nas in nas....am luat-o in brate si????...nu..n-am sarutat-o...un simplu pupic pe obraz a fost totul...apoi am plecat...si am ajuns intrun parc,...eram timid....stateam pe o bancaa.....se uita la mine si eu la ea.....sa intins si ma sarutat...rusine mie k ea a facut primu pas,,dar ma inteles....ea este prima mea prietena din viata mea dar ea ink nici acum nu stie....apoi nam mai lasato sa respire......a venit seara si trebuai sa plece aksa.....eu stateam la un unchi....de fel eram cuminte si nu cream necazuri.....eram aksa mereu nu ieseam nicaieri dar,,,,,am sunat aksa si am pus bomba....in seara asta nu ma intorc aksa.,....eram prea nebun dupa ea...a urmat o seara alba prin oras peste tot am duso...era normal sa o duc aksa sa o prezint parintilor sa fie totul frumos dar,,,,,nu mai continui asta...a urmat in seara aia o cearta cumplita....dak ea zicea ceva ce nui place la mine....eu ziceam stiam eu ks degeaba pe lumea asta...prostii fara inteles....eram in gara.....mi-a zis k nu sunt cum credea..sa uitat la mine.....si mia zis:--Pleaca,dute acum kt mai ai timp@@,,,miera frica simteam k imi pierd viata....mam uitat in ochii ei plin de acrimi si fara sa o ating iam raspuns:-Dak asta iti doresti...am so fac@@...am mai privito odata,,,,mam intors si am plecat....am izbucnit in plans....miam pus gluga de la geaca in cap si agale ma indreptam spre casa dar nam facut 10 metri k am auzit ceva...un cuvant in care se strangeau multe altele.....mam intors,,,am inteles dupa cum venea spre mine k vrea sa ma opresc...sa apropiat si mia zis fara glas:-Unde pleci?ma lasi aici singura in frig?@@apoi am intrat in gara si miam cerut iertare...pe perete scria din intamplare@te iubesc Roxy@...cu degetul tremurand am acoperit numele si iam zis plangand.....uite aici!!!na reusit sa zica ceva plangea....ii era frig.....am calmato..eram cei mai fericiti....a venit ora sa plece....a intrat in tren iar eu priveam de afara rezemat cu capul de geamul compartimelntului...cum afara era frig geamul sa aburit...mam uitat la ea ..miau dat lacrimile....am scris TE IUBESC pe geam si intrro clipa mam facut nevazut.....a fot prima data knd iam aratat ce simt pt ea... ...apoi urma pastele....doua saptamani de nerabdari...la mine certuri cu mama....vroiam sa facem pastele la munte cu prietenii...mama nu accepta...pana la urma ma lasat...stia k ma intorc in 2 zile.....mam distrat f mult...poate k deaia si neam unit atat de mult...am stat la munte o saptamana..nu vroiam sa mai plecam.....ma trezeam langa ea,,,,adormeam langa chipul ei frumos.....ne incalzeam unul pe altul...ce mai fericirea omului......acas aaveam probleme..,ma sunau si zicea k dc nu vin,?,k dak nu vin nu mai ma primesc acasa,,,numi pasa eu eram cu ea si atat conta,,,.am ajuns aksa intrun final dar aveam gand sa ma reintorc in focsani...au urmat apoi 3 luni de dute vino o data pe sapt sau chiar sa intamplat sa ma duc de doua ori...ganditiva k erau 300 km distanta....unchimiu stia k ma duc sa ma intalnesc cu ea in oras la mine dar k stam la un prieten kre sta singur....cum iam zis si de prima seara.....dar......a venit luna iunie...am facut 3 luni pe 27...pe 30 am vazuto ultima oara....pe 5 iulie am plecat in italia....ma luat mama...unchimiu nu ma mai tinea...nu din cauza ei...dar asa a fost sa fie....timpul atrecut...dak ma uit bine la calendar e octomboie....sunt 4 luni de cand nu am mai simti pielea ei fina...sarutul ei cel simteam mereu....4 luni de sperata si durere....iam promis k ma reintorc la ea...multi se mira pt k ea are 20 iar eu 17 dar noi vorbim si ne intelegem ca doi copilasi{mami.tati.pui}dastea/....nu zici k suntem asa mari....dar ...inima mea plange incontinuu...am ajuns sai zic ca vreau sa ne despartim...am facuto sa scape ea de lacrimi si durere..dar nu ma lasat...mia trimis un mesaj si ma inttrebat dak vreau sigur sa fac asta....iam zis k e viata mea si k am ziso din lacrimi...numi doresc sa o pierd....acum nush ce sa fac...stiu kt de mult ma iubeste.......mama e contra ei...ce spuneti..???ce sai fac sa o aceepte...???...nu inteleg chiar deloc....parintii ei sunt invers,ei ma accepta pe mine...chiar dak sunt cu 3 ani mai mic ca ea si sunt si minor....ea e tot ce am pe lume si toate gandurile mele duc la ea.....nu mai am vise poate cum au toti,,,,unicul meu vis e sa fiu lang ea,,,,,,multi zic k ii dau prea mult interes...k sun fraier k numi gasesc alta...dar lumea vorbeste...si gura lumii duce la destramare...eu nu cred decand in Dumnezue si in ea.....pt k ne iubim unul cu altul...sii multumesc Lui Dumnezeu k mia dat acest dar....sa simt ce e iubirea...sai simt iubirea ei....fiinta pt kre mias da si viata...
Aceasta e poveste noastra!!a mea si a iubirii mele....dar marea mea nedumerire.....dc nu ne poate vorbi |Dumnezeu sa ne explice ce va fi in viitor.....TE IUBESC pitiknia mea mik....esti to ce am mai bun pe lumea asta si sa nu uti k cineva pe lumea asta ar da totul pt tine si k te iubeste enorm{EU} _________________ http://www.youtube.com/watch?v=taBIYE4GTK4 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|
|
|