| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
claudia Nou venit

Data înscrierii: 26/Sep/2008 Mesaje: 8 Locație: italia
|
Trimis: Dum Noi 23, 2008 10:46 pm Titlul subiectului: parul... |
|
|
buna...as vrea sa stiu ce ar trebui sa fac ca sa imi creasca parul mai repede si ce culoare mi sar potrivi la tenul deschis cu ochi albastri...daca sti te rog sa imi raspunzi.. _________________ Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
getta Membru Avansat

Data înscrierii: 30/Mar/2007 Mesaje: 391 Locație: iasi
|
Trimis: Joi Dec 04, 2008 8:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
buna,
pt cresterea parului foloseste ulei de ricin,
intreaba la farmacie sunt tincturi din ulei de ricin,
culoarea -foloseste culorile deschise , de la saten deschis pana la blond cenusiu, _________________
http://4animale.myforum.ro/ |
|
| Sus |
|
 |
DANIELA_33 Nou venit

Data înscrierii: 26/Ian/2009 Mesaje: 7 Locație: Tr. Severin
|
Trimis: Mie Ian 28, 2009 2:05 am Titlul subiectului: parul |
|
|
Pentru ingrijire foloseste o data pe saptamana o masca naturala din galbenus de ou (proaspat) de la tara. Il pui pur si simplu in par si il tii acoperit cu o casca de plastic cam 30 minute. Apoi te speli limpezind foarte bine ( fara sampon).Parul va creste mai repede si mult mai sanatos. Legat de culoarea parului -orice culoare ai alege la vopsire pune un galbenus de ou in vopsea -previne spicuirea si caderea perului.Cred ca ti s-ar potrivi culoarea blond aramiu.  _________________ Cea mai infidela amanta a omului este .........Speranta. Te insala zilnic si totusi, traiesti cu ea toata viata. |
|
| Sus |
|
 |
|