| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
angel_eyes Nou venit

Data înscrierii: 31/Aug/2007 Mesaje: 8 Locație: C_R_A_I_O_V_A
|
Trimis: Mie Sep 05, 2007 2:06 am Titlul subiectului: Piercing |
|
|
ce parere aveti de piercing ? ? ? cine are sa imi zica si mie dak doar sa imif ac in spranceana..pls... vi ser pare la moda...? va place piercing-ul la un baiat...? nu vb de cercelul in ureche... _________________ DRAGOSTEA este puterea de a te indragosti in fiecare zi de aceeasi persoana ! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
bang_bang De-al nostru

Data înscrierii: 19/Aug/2007 Mesaje: 230 Locație: craiova, romania
|
Trimis: Mie Sep 05, 2007 9:47 am Titlul subiectului: |
|
|
mie imi plac piercing-urile..si mi se par sexy...eu zic sa iti faci...in spranceana e ok pentru un baiat  _________________ Ai patruns vreodata dincolo de curcubeu...ca sa vezi daca e colorat si-n partea cealalta?
Ai atins vreodata cerul, cu privirea pierduta...Ca sa vezi ca stelele n-au de ce sa se agate? |
|
| Sus |
|
 |
angel_eyes Nou venit

Data înscrierii: 31/Aug/2007 Mesaje: 8 Locație: C_R_A_I_O_V_A
|
Trimis: Mie Sep 05, 2007 12:46 pm Titlul subiectului: dar... |
|
|
oare doare...:-s mie frica... nu exista sa se face anestezie locala..? ))) cik sunt baiat =)) _________________ DRAGOSTEA este puterea de a te indragosti in fiecare zi de aceeasi persoana ! |
|
| Sus |
|
 |
bang_bang De-al nostru

|
Trimis: Mie Sep 05, 2007 1:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
am prieteni care si-au facut...si cica e o durere suportabila...asa ca don't worry _________________ Ai patruns vreodata dincolo de curcubeu...ca sa vezi daca e colorat si-n partea cealalta?
Ai atins vreodata cerul, cu privirea pierduta...Ca sa vezi ca stelele n-au de ce sa se agate? |
|
| Sus |
|
 |
bang_bang De-al nostru

|
Trimis: Mie Sep 05, 2007 10:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
mie imi plac...singurele pe care nu le suport sunt cele din nas...sunt urate  _________________ Ai patruns vreodata dincolo de curcubeu...ca sa vezi daca e colorat si-n partea cealalta?
|
| Sus |
|
 |
getta Membru Avansat

Data înscrierii: 30/Mar/2007 Mesaje: 391 Locație: iasi
|
Trimis: Mie Mai 14, 2008 10:31 am Titlul subiectului: |
|
|
daca va intereseaza mai multe intrati la semnatura mea _________________
http://4animale.myforum.ro/ |
|
| Sus |
|
 |
George Membru Junior

Data înscrierii: 09/Feb/2008 Mesaje: 90 Locație: Braila
|
Trimis: Mie Mai 21, 2008 3:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce pot zice e ca mie nu imi plac piercingurile. Dar cei care vor sa isi faca treaba lor. De baieti nu ma intereseaza niic, pot sa isi faca, dar la fete nu as prea fi de acord. Sunt oricum frumoase si fara piercinguri. Intradevar un piercing in buric nu deranjaza la imagine, dar unul in nas sau un buze le cam urateste.
Dar oricum fetele sunt destul de frumoase si daca nu au piercinguri si chiar daca ar fi ele asa naturale fara cercei, lantisoare, bratari si inele. _________________ Fetelor va astept pe mess sa vb. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
|